fbpixelnoscript

U Kraljevu održan sastanak Tima za podršku izrade projekta iz oblasti brazovanja

KRALJEVO, 23. februara 2015. (miX TV) – U sali dva Raškog upravnog okruga u Kraljevu održan je sastanak tima za podršku izrade projekata.

Na sastanku se rezgovaralo o formiranju Mreže predstavnika relevantnih institucija, čiji je zadatak da pomogne u praćenju, pripremi dokumentacije i podnošenju projekata koji se finansiraju kako iz međunarodnih donacija i fondova Evropske unije, tako i lokalnih i republičkih u oblasti obrazovanja, privrede, poljoprivrede, kulture, sporta, ekologije, turizma i drugih delatnosti.

U radu sastanka učestovali su: načelnik Raškog upravnog okruga Nebojša Simović, načelnik Školske uprave u Kraljevu Žarko Milosavljević, predstavnici gradova Kraljeva i Novog Pazara, predstavnici opština Vrnjačka Banja, Raška i Tutin, predstavnici srednjih i osnovnih škola, predstavnici državnog univerziteta u Novom Pazaru, Fakulteta za mašinstvo i građevinarstvo u Kraljevu, Agronomskog fakulteta u Čačku, Fakulteta za hotelijerstvo i turizam u Vrnjačkoj Banji, Visoke škole stukovnih studija u Aleksincu, Regionalne privredne komore u Kraljevu i Nacionalne službe za zapošljsavanje.

Domaćin skupa bio je gradonačelnik Kraljeva Tomislav Ilić

Categories Vesti