fbpixelnoscript

Đačke knjižice

Djačke knjižice za osnovnu školu. Djačka knjižica prvi ciklus za učenike od prvog do četvrtog razreda osnovne škole, djacka knjizica drugi ciklus za učenike od petog do osmog razreda. Djačka knjižica za osnovno muzičko obrazovanje kao i djačka knjižica za osnovno baletsko obrazovanje. Djacke knjizice za srednju školu. Djačka knjižica za srednje obrazovanje

Djačke knjižice cena za osnovnu školu je niža, sastoji se od dva doumenta koji se kupuju na početku školovanja, odnosno u prvom razredu osnovnog obrazovanja i na početku pohadjanja viših razreda osnovne škole – od petog razreda.

Djacke knjizice cena za srednju skolu je viša u odsnosu na djačke knjižice za osnovno obrazovanje, sam obrazac djačke knjižice je prilagodjen za trogodišnje i cetvorogodišnje obrazovanje srednje škole.

Djačka knjžica za osnovno muzičko i baletsko obrazovanje je obrazac koji je zamenjen i odvojen na djačku knižicu za osnovno muzičko, odnosno djačku knjizicu za osnovno baletsko obrazovanje. Djačka knjižica je predivdjena za školovanje od prvog do osmog razreda osnovnog muzičkog, tj. osnovnog baletskog obrazovanja. Cena djačke knjižice za osnovno baletsko i osnovno muzičko obrazovanje je viša u odnosu na djačke knjižice redovnog osnovnog obrazovanja.