fbpixelnoscript

Niže cene isporuke za kupovinu preko portala

BEOGRAD, 9. aprila 2015. (gradskibiro.rs) – Cene dostave udžbenika i školskog pribora preko portala gradskibiro.rs niže su nego prosle školske godine sto je omogućeno potpisivanjem ugovora izmedju portala gradskibor.rs, trgovinske radnje “Spirit” i kurirske službe CityExpress koja u Srbiji posluje od 2002. godine.

Analizom prošlogodinje on-line prodaje udžbenika i skolskog pribora, tim koji uredjuje i vodi portal gradskibiro.rs odlucio se na ovakav potez kako bi omogućio korisnicima zaokruizivanje usluge što podrazumeva praćenje pošiljki, nižu cenu dostave u odnosu na prošlu prodajnu sezonu ali i takozvanu besplatnu isporuku (free shipping) ukoliko iznos prelazi ukupnu sumu od 2000 dinara.

Cena isporuke paketa do 5 kilogrma je 150 dinara + pdv, od 5 do 10 kilograma 280 dinara + pdv. Rok isporuke je do 17 časova (08h-17h) prvog narednog radnog dana izuzev za određena područja odnosno manja mesta. Subotom, kurirska služba CityExpress, isporuku vrši do 16 časova (08h-16h). Pošiljke se dostavljaju/preuzimaju na adresi koju korisnici portala gradskibiro.rs upišu u svojoj porudžbenici odnosno potvrde u toku provere obrasca od stane operatera centra za podrsku korisnicima sajta.

CityExpress je u vlasnistvu Austrijske pošte od novembra 2007. godine, poseduje flotu od 300 vozila u 16 centara u Srbiji i broji 400 zaposlenih.

Categories Vesti