fbpixelnoscript

Školski ranac (Solo Pink Dimension) | 122076

2.688,00 RSD

Naš školski ranac je idealan izbor za sve dečake i devojčice koji žele da započnu školsku godinu sa stilom i funkcionalnošću. Ovaj kvalitetan ranac je izrađen od izdržljivog poliestera 600D, što ga čini otpornim na habanje i obezbeđuje dugotrajnost.

Školski ranac – Pogodan izbor za udoban i organizovan školski dan

Uz pažljivo osmišljene karakteristike, vašem detetu će biti lakše organizovati sve školske potrepštine. S troslojnim dnom, ranac je postojan, prazan teži 0.42 kilograma. Rameni držači su ojačani gumom u obliku banane kako bi se smanjio pritisak na ramenima i leđima vašeg deteta tokom nošenja.

Ranac ima definisan unutrašnji prostor sa jednom osnovnom i jednom dodatnom pregradom, idealnom za organizaciju knjiga, svezaka i ostale opreme za školu.

Uz to, ranac ima otvore za protok vazduha na prednjoj strani, što doprinosi održavanju svežine i komfora tokom nošenja. Nema potrebe za brigom o vodi, jer je ranac vodootporan zahvaljujući PVC Free materijalu.

Ovaj anatomski oblikovan ranac sa dimenzijama 44x29x18 centimetara i zapreminom od 20 litara, pruža dovoljno mesta za sve što je potrebno tokom školskog dana. Međutim, nema unutrašnju pregradu za laptop, pa je važno da vaše dete koristi posebnu torbu za laptop kada je to potrebno.

Preuzmite školski ranac već danas i omogućite svom detetu udobnost i praktičnost tokom svakog školskog dana. Naši ranci su savršen spoj stila, kvaliteta i funkcionalnosti, i garantujemo da će vaše dete biti oduševljeno!

Na zalihama

Šifra proizvoda: 26132 Kategorije: ,
Brend: Pulse
Barkod: 8605027220763

Detalji proizvoda

Školski ranac, model: Solo Pink Dimension | Težina praznog ranca: 0,42kg | Zapremina ranca: 20 litara | Pregrade: 1+1 | Pregrada za lap top: NE | Materijal: Poliester 600d

Dodatne informacije

Težina 0.42 kg
Dimenzije 44 × 29 × 18 cm