fbpixelnoscript

Školski ranac (Solo Broken Mirror) | 121567

2.688,00 RSD

Predstavljamo školski ranac Solo Broken Mirror – savršen spoj stila, lakoće nošenja i praktičnosti, prilagođen svakoj devojčici. Sa težinom od 0.42 kilograma, ovaj ranac nudi laganu i udobnu alternativu za školske dnevnike.

Školski ranac Solo Broken Mirror – Stil, lakoća i praktičnost za svaku devojčicu

Nifco kopče i SBS rajsferšlus pružaju pouzdane i sigurne zatvarače za vaš sadržaj. Dimenzije od 44x29x18 cm i zapremina od 20 litara omogućavaju dovoljno prostora za knjige, beležnice i lične stvari. Trostruko dno dodatno obezbeđuje zaštitu od habanja. Izrađen od poliestera 600D, ranac je izdržljiv i otporan.

Ovaj ranac ima 1 osnovnu pregradu i 1 pregradu na prednjoj strani, omogućavajući organizaciju školskog materijala. Iako nema unutrašnju pregradu za laptop, rameni držači u obliku banane omogućavaju udobnost tokom nošenja, prilagodivši se leđima.

Dodatno, ovaj ranac sadrži unutrašnju penastu postavku za udobnost prilikom nošenja. Školski ranac Solo Broken Mirror pruža spoj stila i praktičnosti za svaku devojčicu koja želi da se ističe i organizuje svoj školski život. Bez obzira na uzrast i potrebe, ovaj ranac je odličan izbor za one koji traže ravnotežu između lepote i funkcionalnosti.

Na zalihama

Šifra proizvoda: 19985 Kategorije: ,
Brend: Pulse
Barkod: 8605027215677

Detalji proizvoda

Školski ranac, model: Solo Broken Mirror | Težina praznog ranca: 0,42kg | Zapremina ranca: 20 litara | Pregrade: 1+1 | Pregrada za lap top: NE | Materijal: Poliester 600D.

Dodatne informacije

Težina 0.42 kg
Dimenzije 44 × 29 × 18 cm