fbpixelnoscript

Školski ranac (Scate Pink-Blue) | 121538

5.860,00 RSD

Predstavljamo školski ranac Scate Pink Blue – savršen izbor za devojčice koje traže stil, udobnost i praktičnost u jednom rancu. Sa težinom od 0.90 kilograma, ovaj skolski ranac je idealan saputnik za svakodnevne avanture.

Školski ranac Scate Pink Blue – Stil, udobnost i funkcionalnost za devojčice u pokretu.

Nifco kopče i SBS rajsferšlus pružaju pouzdan pristup i dugotrajnost ranca. Dimenzije od 48x36x23 cm i zapremina od 30 litara obezbeđuju dovoljno mesta za knjige, beležnice i više. Trostruko dno dodatno štiti sadržaj ranca. Izrađen od poliestera 600D, ranac je izdržljiv i otporan na svakodnevnu upotrebu.

Ovaj ranac ima 2 osnovne pregrade, 1 pregradu na prednjoj strani i 2 pregrade na bokovima skolskog ranca, omogućavajući organizaciju školskog materijala i ličnih stvari. Unutrašnja pregrada za laptop do 15,6 inča pruža siguran i zaštićen prostor za elektroniku. Ojačani rameni držači u obliku banane doprinose udobnosti tokom nošenja.

Dodatno, ovaj ranac ima lap top pregradu od pene, držač za skejtbord i džep od specijalnog materijala za naočare ili mobilni telefon. Školski ranac Scate Pink-Blue kombinuje stil, udobnost i funkcionalnost, pružajući sve što je potrebno za dinamičan školski život. Bez obzira na uzrast i potrebe, ovaj ranac je odličan izbor za devojčice koje cene kvalitet i dizajn.

Na zalihama

Šifra proizvoda: 20449 Kategorije: ,
Brend: Pulse
Barkod: 8605027215387

Detalji proizvoda

Školski ranac, model: Scate Pink-Blue | Težina praznog ranca: 0,90kg | Zapremina ranca: 30 litara | Pregrade: 2+1+2 | Pregrada za lap top: DA | Materijal: Poliester Cationic 600D.

Dodatne informacije

Težina 0.9 kg
Dimenzije 48 × 36 × 23 cm