fbpixelnoscript

Školski ranac (Roma Ethno Jeans) | 121511

2.160,00 RSD

Upoznajte školski ranac Ethno Jeans – savršen spoj tradicije i stila, predstavljen kroz praktičan i kompaktan dizajn. Sa težinom od 0.62 kilograma, ovaj ranac je lagan i udoban za nošenje tokom školskih dana.

Školski ranac Ethno Jeans – Tradicija i stil u kompaktnom dizajnu.

Nifco kopče i SBS rajsferšlus obezbeđuju sigurnost i brz pristup sadržaju ranca. Dimenzije od 28x24x17 cm i zapremina od 10 litara nude dovoljno prostora za osnovne školske potrebe. Materijal od polipropilen kože i poliestera pamuka dodaje eleganciju i izdržljivost ranca.

Ovaj ranac ima 1 osnovnu pregradu, 1 unutrašnju pregradu i 1 pregradu na leđima, omogućavajući organizaciju knjiga, beležnica i drugih stvari. Iako nema unutrašnju pregradu za laptop, jednostavni rameni držači garantuju udobnost tokom nošenja.

Dodatno, ovaj ranac poseduje mogućnost proširenja prednjeg dela, pružajući dodatni prostor kada je to potrebno. Školski ranac Ethno Jeans spaja tradiciju i moderan dizajn, pružajući vam sve što je potrebno za organizovane i udobne školske dane. Bez obzira na uzrast i stil, ovaj ranac je simbol tradicije i funkcionalnosti.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 11833 Kategorije: ,
Brend: Pulse
Barkod: 8605027215110

Detalji proizvoda

Školski ranac, model: Roma Ethno Jeans | Težina praznog ranca: 0,62kg | Zapremina ranca: 10 litara | Pregrade: 1+1+1 | Pregrada za lap top: NE | Materijal: Poliuretan sa kombinacijom poliester pamukom.

Dodatne informacije

Težina 0.62 kg
Dimenzije 28 × 24 × 17 cm