fbpixelnoscript

Školski ranac (Mountain 45L) | 121980

5.940,00 RSD

Ovaj školski ranac je izrađen od visokokvalitetnog najlona, čime garantujemo izdržljivost i dugotrajnost proizvoda. Ojačani rameni držači pružaju maksimalnu udobnost tokom nošenja i smanjuju pritisak na ramena, dok aluminijumska konstrukcija za leđa sa sistemom za protok vazduha omogućava da vaše dete ostane sveže i suvo tokom celog dana.

Školski ranac od najlona – Udobnost i izdržljivost za školske avanture

Dodatno, školski ranac dolazi sa kabanicom za kišu koja će zaštititi ranac i njegov sadržaj od neočekivanih kišnih padavina. Kabanica je dizajnirana sa reflektujućom bojom koja povećava vidljivost deteta u uslovima slabog osvetljenja i doprinosi većoj bezbednosti.

Sa težinom od 1.08 kilograma, školski ranac je lak za nošenje, a dimenzije od 53x30x17 centimetara i zapremina od 45 litara pružaju dovoljno prostora za sve školske potrepštine. Kopče Nifco i SBS rajsferšlus obezbeđuju pouzdanu i laku manipulaciju, dok unutrašnje pregrade omogućavaju organizaciju školskih stvari.

Školski ranac Mountain 45L je univerzalnog dizajna, idealan za dečake i devojčice svih uzrasta. Pruža ergonomski oblikovanu podršku i udobnost, čineći ga savršenim izborom za školu, vrtić ili bilo koju drugu avanturu.

Na zalihama

Šifra proizvoda: 20429 Kategorije: ,
Brend: Pulse
Barkod: 8605027209805

Detalji proizvoda

Školski ranac, model: Mountain 45L | Težina praznog ranca: 1,08kg | Zapremina ranca: 45 litara | Pregrade: 1+2 | Pregrada za lap top: NE | Materijal: Najlon

Dodatne informacije

Težina 1.08 kg
Dimenzije 53 × 30 × 17 cm