fbpixelnoscript

Školski ranac (Miracle Black) | 121168

5.100,00 RSD

Upoznajte naš najnoviji model školskog ranca – Školski ranac Miracle Black. Ovaj ranac je idealan izbor za školarce koji žele spoj vrhunskog dizajna i funkcionalnosti.

Školski ranac Miracle Black – Ojačani rameni držači i inovativan dizajn za udobnost i organizaciju.

Sa svojom izuzetno laganom težinom od samo 0.61 kilograma, ovaj ranac neće stvarati dodatno opterećenje dok ga nosite svakodnevno. Metalne kopče obezbeđuju sigurno zatvaranje, dok je SBS rajsferšlus garantuje glatko otvaranje i zatvaranje pregrada.

Dimenzije od 30x30x16 cm i zapremina od 13 litara omogućavaju dovoljno prostora za sve školske potrepštine. Izrađen od izdržljivog GS Poliestera, ovaj ranac je dizajniran da traje.

Unutrašnjost ranca poseduje 1 osnovnu pregradu i 2 pregrade na prednjoj strani, što omogućava lako organizovanje knjiga i beležnica. Takođe, poseduje i posebnu unutrašnju pregradu za laptop, čime je idealan i za starije školarce.

Ojačani rameni držači pružaju dodatnu udobnost prilikom nošenja. Ovaj model takođe sadrži skriveni džep na leđima, idealan za čuvanje dragocenosti, kao i posebnu ojačanu pregradu za laptop sa EVA penom koja štiti uređaj od udaraca i oštećenja.

Odaberite Školski ranac Miracle Black za praktičnost, stil i udobnost tokom cele školske godine. Bilo da ste dečak ili devojčica, ovaj anatomski ranac za školu odgovara svim uzrastima i pruža vrhunski spoj kvaliteta i dizajna.

Neka vaše dete započne školsku godinu sa pouzdanim i praktičnim rančevima za školu koji se ističu iz mase!

Na zalihama

Šifra proizvoda: 14972 Kategorije: ,
Brend: Pulse
Barkod: 8605027211689

Detalji proizvoda

Školski ranac, model: Miracle Black | Težina praznog ranca: 0,61kg | Zapremina ranca: 13 litara | Pregrade: 1+2 | Pregrada za lap top: DA | Materijal: GS Poliester

Dodatne informacije

Težina 0.61 kg
Dimenzije 30 × 30 × 16 cm