fbpixelnoscript

Školski ranac (Fusion Lilac) | 121196

4.700,00 RSD

Upoznajte Školski ranac Fusion Lilac, savršen izbor za devojčice koje traže praktičnost bez kompromisa. Sa težinom od 0.84 kilograma, ovaj ranac pruža dovoljno prostora za sve školske potrepštine, a ipak je lagan za nošenje tokom celog dana.

Školski ranac Fusion Lilac – Savršen spoj udobnosti, funkcionalnosti i stila za devojčice.

Nifco kopče i SBS rajsferšlus obezbeđuju sigurno zatvaranje i lako otvaranje pregrada. Dimenzije od 48x30x24 cm i zapremina od 33 litra omogućavaju dovoljno prostora za knjige, beležnice i sve što je nophodno za školu.

Izrađen od Poliestera Cationic 600D, ovaj ranac je osmišljen da izdrži svakodnevnu upotrebu i da bude otporan na habanje. Unutrašnjost ranca poseduje 1 osnovnu pregradu, 2 pregrade na prednjoj strani i 2 bočne pregrade, pružajući odličnu organizaciju.

Posebno ističemo unutrašnju pregradu za laptop, ojačanu penom, koja obezbeđuje siguran transport elektronskih uređaja. Ojačani rameni držači u obliku banane sa apsorbujućim sistemom pružaju maksimalnu udobnost pri nošenju, dok mreža za protok vazduha na leđima osigurava da vaše dete ostane suvo tokom celog dana.

Dodatno, troslojno dno obeybedjuje izdržljivost i zaštitu od habanja. Ovaj ranac je može da se nosi s lakoćom i da izdrži sve izazove školskog života.

Neka vaša devojčica započne školsku godinu sa samopouzdanjem uz Školski ranac Fusion Lilac koji spaja stil, praktičnost i udobnost u jednom sjajnom paketu.

Na zalihama

Šifra proizvoda: 19980 Kategorije: ,
Brend: Pulse
Barkod: 8605027211969

Detalji proizvoda

Školski ranac, model: Fusion Lilac | Težina praznog ranca: 0,84kg | Zapremina ranca: 33 litara | Pregrade: 1+2+2 | Pregrada za lap top: DA | Materijal: Poliester Cationic 600d

Dodatne informacije

Težina 0.84 kg
Dimenzije 48 × 30 × 24 cm