fbpixelnoscript

Školski ranac (Firenze Flower Jeans) | 121518

2.400,00 RSD

Upoznajte školski ranac Firenze Flower Jeans – savršenu kombinaciju stila, udobnosti i praktičnosti za svaki školski dan. Sa težinom od 0.52 kilograma, ovaj ranac je lagan i jednostavan za nošenje.

Metalne kopče i SBS rajsferšlus garantuju siguran pristup i trajnost ranca. Dimenzije od 26x32x14 cm i zapremina od 10 litara pružaju dovoljno prostora za školske potrepštine. Izrađen od polipropilen kože i poliester pamuka, ranac je elegantan i izdržljiv.

Školski ranac Firenze Flower Jeans – Stil, udobnost i praktičnost u jednom.

Ovaj ranac za školu sadrži 1 osnovnu pregradu, 1 unutrašnju pregradu, 1 pregradu na prednjoj strani i 1 pregradu na leđima, omogućavajući organizaciju školskog materijala. Iako nema unutrašnju pregradu za laptop, jednostavni rameni držači obezbeđuju udobno nošenje.

Dodatno, ovaj ranac ima mogućnost proširenja prednjeg dela, pružajući dodatni prostor kad je to potrebno. Školski ranac Firenze Flower Jeans spaja stil, udobnost i funkcionalnost, čineći svaki školski dan još prijatnijim i organizovanijim. Bez obzira na uzrast i potrebe, ovaj ranac je pravi izbor za sve koji cene kvalitet i dizajn.

Na zalihama

Šifra proizvoda: 11836 Kategorije: ,
Brend: Pulse
Barkod: 8605027215189

Detalji proizvoda

Školski ranac, model: Firenze Flower Jeans | Težina praznog ranca: 0,52kg | Zapremina ranca: 10 litara | Pregrade: 1+1+1+1 | Pregrada za lap top: NE | Materijal: Poliuretan sa kombinacijom poliester pamukom.

Dodatne informacije

Težina 0.52 kg
Dimenzije 26 × 32 × 14 cm