fbpixelnoscript

Školski ranac (Firenze Black Jeans) | 121506

2.400,00 RSD

Upoznajte školski ranac Firenze Black Jeans – savršen izbor za sve koji žele udružiti stil i funkcionalnost u jednom kompaktnom ranču. Sa težinom od 0.52 kilograma, ovaj ranac je lagani saputnik za svakodnevne školske izazove.

Školski ranac Firenze Black Jeans – Elegancija i praktičnost u kompaktnom dizajnu.

Metalne kopče i SBS rajsferšlus osiguravaju siguran pristup i trajnost, čime se štite dragocenosti unutar ranca. Dimenzije od 26x32x14cm i zapremina od 10 litara pružaju dovoljno prostora za osnovne školske potrepštine. Kombinacija polipropilen kože i poliester pamuka doprinosi eleganciji i izdržljivosti ovog ranca.

Unutrašnjost ranca sadrži 1 osnovnu pregradu, 1 unutrašnju pregradu, 1 pregradu na leđima i 1 pregradu na prednjoj strani, omogućavajući organizaciju školskog materijala i ličnih stvari. Iako nema unutrašnju pregradu za laptop, ovaj ranac ima jednostavne ramene držače za udobno nošenje.

Dodatno, ovaj ranac ima mogućnost proširenja prednjeg dela, pružajući dodatni prostor kada je to potrebno. Školski ranac Firenze Black Jeans spaja eleganciju i praktičnost, nudeći sve što vam je potrebno za organizovane i uspešne školske dane. Bez obzira na uzrast i potrebe, ovaj ranac je simbol stila i funkcionalnosti.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 20569 Kategorije: ,
Brend: Pulse
Barkod: 8605027215066

Detalji proizvoda

Školski ranac, model: Firenze Black Jeans | Težina praznog ranca: 0,52kg | Zapremina ranca: 10 litara | Pregrade: 1+1+1+1 | Pregrada za lap top: NE | Materijal: Poliuretan sa kombinacijom poliester pamukom.

Dodatne informacije

Težina 0.52 kg
Dimenzije 26 × 32 × 14 cm