fbpixelnoscript

Školski ranac (Dobby Dream Of Heart) | 121620

4.550,00 RSD

Predstavljamo školski ranac Dobby Dream Of Heart – idealan izbor za devojčice koje traže udobnost, organizaciju i šarm u svakodnevnim školskim aktivnostima. Sa težinom od 0.76 kilograma, ovaj ranac donosi lakoću i praktičnost u svaku školsku avanturu.

Školski ranac Dobby Dream Of Heart – Udobnost, organizacija i šarm za školske dane.

Nifco kopče i SBS rajsferšlus omogućavaju lak i siguran pristup vašem sadržaju. Dimenzije od 42x28x24 cm i zapremina od 20 litara obezbeđuju dovoljno mesta za knjige, beležnice i lične stvari. Trostruko dno pruža dodatnu zaštitu i trajnost. Izrađen od poliestera Dobby, ovaj ranac je izdržljiv i otporan na svakodnevnu upotrebu.

Sa 2 osnovne pregrade i 1 prednjim džepom, zajedno sa 4 bočna džepa, ovaj ranac pruža organizaciju za sve školske potrepštine. Iako nema unutrašnju pregradu za laptop, rameni držači u obliku banane osiguravaju udobnost tokom nošenja. Dodatno, ranac sadrži džep za medije, poseban sjajni materijal i unutrašnju penu sa protokom vazduha na leđima za dodatnu udobnost.

Školski ranac Dobby Dream Of Heart je kombinacija udobnosti, organizacije i šarma, pružajući sve što je potrebno za uspešan školski dan. Sa dodatnim sadržajem koji omogućava praktičnost i stil, ovaj ranac je idealan izbor za devojčice koje cene udobnost i funkcionalnost u isto vreme.

Na zalihama

Šifra proizvoda: 20502 Kategorije: ,
Brend: Pulse
Barkod: 8605027216209

Detalji proizvoda

Školski ranac, model: Dobby Dream Of Heart | Težina praznog ranca: 0,76kg | Zapremina ranca: 20 litara | Pregrade: 2+1+4 | Pregrada za lap top: NE | Materijal: Poliester Dobby.

Dodatne informacije

Težina 0.76 kg
Dimenzije 42 × 28 × 24 cm