fbpixelnoscript
Akcija!

Školski ranac (Cots Peacock) | 121424

3.040,00 RSD

Upoznajte školski ranac Cots Peacock, savršen izbor za sve koji traže spoj praktičnosti i estetike za školske dane. Sa težinom od 0.51 kilogram, ovaj ranac je izuzetno lak, olakšavajući nošenje svih školskih potrepština.

Školski ranac Cots Peacock – Udobnost, stil i funkcionalnost za školske avanture.

Nifco kopče i SBS rajsferšlus osiguravaju sigurno zatvaranje i brz pristup sadržaju ranca. Dimenzije od 46x28x18cm i zapremina od 22 litara pružaju dovoljno mesta za knjige, beležnice i sve što je potrebno za školu. Poliester 600D je materijal koji obezbeđuje izdržljivost i dugotrajnost ranca.

Ranac ima 2 osnovne pregrade i 2 bočne pregrade, idealne za organizaciju školskog materijala. Takođe, poseduje jednostavnu unutrašnju pregradu za laptop, čime je pogodan i za starije učenike.

Rameni držači su ojačani specijalnom gumom i oblikovani kao banana za dodatnu udobnost prilikom nošenja. Mreža za protok vazduha na leđima osigurava svežinu tokom dužih šetnji, dok troslojno dno pruža dodatnu izdržljivost i zaštitu.

Školski ranac Cots Peacock je ne samo funkcionalan, već i stilski atraktivan. Uz ramene držače u obliku banane i ostale praktične karakteristike, ovaj ranac je odličan saputnik za svaku školsku avanturu. Bez obzira na uzrast i školske aktivnosti, ovaj ranac spaja udobnost, stil i funkcionalnost.

Na zalihama

Šifra proizvoda: 20572 Kategorije: ,
Brend: Pulse
Barkod: 86050272124243

Detalji proizvoda

Školski ranac, model: Cots Peacock | Težina praznog ranca: 0,51kg | Zapremina ranca: 22 litara | Pregrade: 2+2 | Pregrada za lap top: DA, jednostavan | Materijal: Poliester 600d

Dodatne informacije

Težina 0.51 kg
Dimenzije 46 × 28 × 18 cm