fbpixelnoscript
Akcija!

Školski ranac (Best Player) | 122136

4.598,00 RSD

Anatomic Best Player je školski ranac koji kombinuje praktičnost i sportski duh, idealan za dečake koji se aktivno suočavaju sa školskim zadacima i izazovima. Sa dimenzijama 41x28x20 cm i kapacitetom od 22 litra, ovaj ranac nudi dovoljno prostora za organizaciju svih školskih potrepština.

Anatomic Best Player – Savršen izbor za školske izazove i sportski duh.

S težinom od 0.87 kilograma, opremljen Nifco kopčama i SBS rajsferšlusom, ovaj ranac je izuzetno izdržljiv i pogodan za svakodnevnu upotrebu. Troslojno dno sa zaštitnom gumom i poliester 600D materijal pružaju trajnost i otpornost na habanje.

Anatomska konstrukcija uz penastu podršku na leđima omogućava protok vazduha i udobnost tokom nošenja. Ojačani rameni držači sa visokom kontrolom omogućavaju pravilno držanje i komforno nošenje.

Dodatno, ranac poseduje reflektujući materijal na prednjem delu i bočnim stranama za veću vidljivost i sigurnost deteta u saobraćaju. Uz to, dolazi sa prekrivačem za kišu i trakama na vrhu i dnu koje doprinose dodatnoj stabilnosti.

Anatomic Best Player je više od običnog ranca – to je partner za školske avanture koji istovremeno slavi sportski duh i funkcionalnost. Neka vaši dečaci koračaju sa samopouzdanjem i stilom uz ovaj školski ranac.

Na zalihama

Šifra proizvoda: 26142 Kategorije: ,
Brend: Pulse
Barkod: 8605027221364

Detalji proizvoda

Školski ranac, model: Best Player | Težina praznog ranca: 0,87kg | Zapremina ranca: 22 litara | Pregrade: 1+2+2 | Pregrada za lap top: NE | Materijal: Poliester 600D.

Dodatne informacije

Težina 0.87 kg
Dimenzije 41 × 28 × 20 cm