fbpixelnoscript
Akcija!

Školski ranac (Anatomic XL Little Princess) | 121653

4.590,00 RSD

predstavljamo školski ranac Anatomic XL Little Princess – savršen izbor za devojčice koje žele da osvoje školske dane sa udobnošću, organizacijom i šarmom. Sa težinom od 0.90 kilograma, ovaj ranac donosi lakoću nošenja uz sve što vam je potrebno za uspešan dan u školi.

Školski ranac Anatomic XL Little Princess – Za princeze koje osvajaju školske dane.

Nifco kopče i SBS rajsferšlus omogućavaju siguran pristup vašem sadržaju. Dimenzije od 44x32x22 cm i zapremina od 28 litara pružaju dovoljno mesta za knjige, beležnice i sve potrebne školske stvari. Dno oblozeno gumom dodatno štiti vaše stvari od habanja i vremenskih uslova. Izrađen od izdržljivog poliestera 600D, ovaj ranac garantuje trajnost i stil.

Sa 1 osnovnom pregradom, 2 prednja džepa i 2 bočna džepa, organizacija je jednostavna. Iako nema unutrašnju pregradu za laptop, rameni držači su ojačani uz povećanu kontrolu kako bi pružili udobnost tokom nošenja. Dodatno, anatomska konstrukcija, pena za protok vazduha na leđima, reflektujući materijal na bokovima i leđima, prekrivač za kišu i trake za stabilnost čine ovaj ranac potpunim.

Školski ranac Anatomic XL Little Princess je kombinacija udobnosti, organizacije i šarma, prateći princeze u svakoj školskoj avanturi. Sa dodatnim sadržajem koji pruža praktičnost i sigurnost, ovaj ranac je idealan izbor za devojčice koje traže sveobuhvatan ranac za školu.

Na zalihama

Šifra proizvoda: 11839 Kategorije: ,
Brend: Pulse
Barkod: 8605027216537

Detalji proizvoda

Školski ranac, model: Anatomic XL Little Princess | Težina praznog ranca: 0,90kg | Zapremina ranca: 28 litara | Pregrade: 1+2+2 | Pregrada za lap top: NE | Materijal: Poliester 600D.

Dodatne informacije

Težina 0.9 kg
Dimenzije 44 × 32 × 22 cm