fbpixelnoscript
Akcija!

Školski ranac (Anatomic XL Castle Princess) | 121656

4.598,00 RSD

Upoznajte školski ranac Anatomic XL Castle Princess – savršen izbor za sve male princeze koje žele da se ističu u školi. Sa težinom od 0.90 kilograma, ovaj ranac donosi lakoću nošenja uz dodir raskošnog stila i praktičnosti.

Školski ranac Anatomic XL Castle Princess – Kraljevski stil i udobnost za devojčice u školi.

Nifco kopče i SBS rajsferšlus osiguravaju siguran i lagan pristup vašem sadržaju. Dimenzije od 44x32x22 cm i zapremina od 28 litara omogućavaju da nosite sve što vam je potrebno za školu. Dno ranca je zaštićeno gumom, pružajući dodatnu otpornost na habanje i vremenske uslove.

Opremljen sa 1 osnovnom pregradom, 2 prednja džepa i 2 bočna džepa, ovaj ranac omogućava jednostavno organizovanje vaših školskih stvari. Dok nema unutrašnju pregradu za laptop, rameni držači su ojačani uz povećanu kontrolu kako bi pružili udobnost tokom nošenja. Dodatno, anatomska konstrukcija, pena za protok vazduha na leđima, reflektujući materijal na bokovima i leđima, prekrivač za kišu i trake za stabilnost na frontu i dnu ranca čine ovaj ranac idealnim pratiteljem svake princeze.

Školski ranac Anatomic XL Castle Princess spaja raskošan stil, udobnost i praktičnost kako bi se istakao u školskim avanturama. Sa dodatnim sadržajem koji obezbeđuje sigurnost i udobnost, ovaj ranac je savršen izbor za devojčice koje žele kraljevski ranac za školu.

Na zalihama

Šifra proizvoda: 20014 Kategorije: ,
Brend: Pulse
Barkod: 8605027216568

Detalji proizvoda

Školski ranac, model: Anatomic XL Castle Princess | Težina praznog ranca: 0,90kg | Zapremina ranca: 28 litara | Pregrade: 1+2+2 | Pregrada za lap top: NE | Materijal: Poliester 600D.

Dodatne informacije

Težina 0.9 kg
Dimenzije 44 × 32 × 22 cm