fbpixelnoscript
Akcija!

Školski ranac (Anatomic XL Blue Love) | 121464

4.598,00 RSD

Predstavljamo školski ranac Anatomic XL Blue Love – savršen izbor za devojčice koje traže prostranost, udobnost i stil u jednom rancu. Sa težinom od 0.90 kilograma, ovaj ranac pruža dovoljno prostora za sve školske potrepštine, a istovremeno je lagan za nošenje.

Školski ranac Anatomic XL Blue Love – Vrhunska udobnost, funkcionalnost i stil za školske dane.

Nifco kopče i SBS rajsferšlus osiguravaju pouzdanost i olakšavaju pristup sadržaju ranca. Dimenzije od 44x32x22cm i zapremina od 28 litara omogućavaju organizaciju knjiga, beležnica i školskih sitnica. Poliester 600D materijal garantuje trajnost i dugotrajnost ranca.

Ranac ima 1 osnovnu pregradu, 2 pregrade na prednjoj strani i 2 bočne pregrade, idealno za organizaciju i pristup školskom priboru. Rameni držači su ojačani specijalnom gumom sa visokom kontrolom, obezbeđujući udobno nošenje.

Mreža za protok vazduha na leđima osigurava svežinu tokom dugih šetnji, a troslojno dno dodaje izdržljivost i zaštitu. Dodatno, ranac dolazi sa pokrivačem za kišu, trakama za stabilnost na frontu i dnu, kao i reflektujućim materijalom za povećanu uočljivost u uslovima smanjene svetlosti.

Školski ranac Anatomic XL Blue Love spaja udobnost, funkcionalnost i atraktivan dizajn. Dodatni sadržaj kao što su pokrivač za kišu, trake za stabilnost i reflektujući materijal čine ga idealnim saputnikom za sve školske avanture. Bez obzira na uzrast i školske aktivnosti, ovaj ranac je savršen izbor za devojčice koje cene kvalitet i stil.

Na zalihama

Šifra proizvoda: 1006 Kategorije: ,
Brend: Pulse
Barkod: 8605027214649

Detalji proizvoda

Školski ranac, model: Anatomic XL Blue Love | Težina praznog ranca: 0,90kg | Zapremina ranca: 28 litara | Pregrade: 1+2+2 | Pregrada za lap top: NE | Materijal: Poliester 600d

Dodatne informacije

Težina 0.9 kg
Dimenzije 44 × 32 × 22 cm