fbpixelnoscript
Akcija!

Školski ranac (Anatomic T-Rex) | 121727

4.445,00 RSD

Ponesite uzbuđenje drevnih svetova sa sobom svakodnevno uz školski ranac Anatomic T-Rex. Sa težinom od samo 0.78 kilograma, ovaj ranac pruža lakoću nošenja uz izdržljivost koja će izdržati sve avanture.

Školski ranac Anatomic T-Rex – Otkrijte svet dinosaurusa uz inspirativan ranac.

Nifco kopče i SBS rajsferšlus osiguravaju sigurnost i brz pristup školskim stvarima. Dimenzije od 41x28x20 cm i zapremina od 22 litara pružaju dovoljno mesta za knjige, sveske i opremu. Dno ranca je zaštićeno gumom, obezbeđujući trajnost i otpornost.

Sa 1 osnovnom pregradom, 2 prednja džepa i 2 bočna džepa, ovaj ranac pruža organizaciju koja je važna za školske dane. Iako nema unutrašnju pregradu za laptop, ojačani rameni držači sa povećanom kontrolom čine nošenje udobnim. Anatomska konstrukcija, pena za protok vazduha na leđima, reflektujući materijal na bokovima i leđima, prekrivač za kišu i trake za stabilnost na frontu i dnu ranca obezbeđuju sigurnost i udobnost.

Školski ranac Anatomic T-Rex je savršen za mlade dečake koji žele otkriti svet uz svoju strast prema dinosaurima. Dodatni sadržaj doprinosi praktičnosti i bezbednosti, čineći ovaj ranac idealnim izborom za sve dečake koji su spremni za školske i vanškolske avanture.

Na zalihama

Šifra proizvoda: 20029 Kategorije: ,
Brend: Pulse
Barkod: 8605027217275

Detalji proizvoda

Školski ranac, model: Anatomic T-Rex | Težina praznog ranca: 0,78kg | Zapremina ranca: 22 litara | Pregrade: 1+2+2 | Pregrada za lap top: NE | Materijal: Poliester 600D.

Dodatne informacije

Težina 0.78 kg
Dimenzije 41 × 28 × 20 cm