fbpixelnoscript
Akcija!

Školski ranac (Anatomic Pink Rabbit) | 122127

4.598,00 RSD

Anatomic Pink Rabbit je školski ranac dizajniran da ispuni potrebe šarmantnih devojčica koje žele spoj stila i komfora. Dimenzije 41x28x20 cm i zapremina od 22 litara pružaju dovoljno prostora za sve školske potrepštine.

Anatomic Pink Rabbit – Školski ranac za šarmantne devojčice sa stilom i udobnošću.

Ovaj ranac ima težinu od 0.87 kilograma i opremljen je Nifco kopčama i SBS rajsferšlusom, čineći ga lakim za nošenje i izdržljivim. Dno ranca je dodatno zaštićeno gumom, a poliester 600D materijal obezbeđuje trajnost.

Ranac ima osnovnu pregradu, kao i dodatne pregrade na prednjoj i bočnim stranama, što omogućava organizaciju školskih stvari. Ojačani rameni držači sa visokom kontrolom pružaju udobno nošenje tokom celog dana.

Reflektujući materijal na prednjoj i bočnim stranama povećava vidljivost deteta, dok dodatni prekrivač za kišu i trake na vrhu i dnu ranca doprinose dodatnoj stabilnosti.

Anatomic Pink Rabbit nije samo običan ranac – to je spoj stila i funkcionalnosti za moderne devojčice. Sa anatomskom konstrukcijom i penom na leđima ranca za protok vazduha, ovaj ranac pruža udobnost i praktičnost tokom celog školskog dana.

Izaberite Anatomic Pink Rabbit ranac i istaknite se sa stilom u školi!

Na zalihama

Šifra proizvoda: 26140 Kategorije: ,
Brend: Pulse
Barkod: 8605027221272

Detalji proizvoda

Školski ranac, model: Anatomic Pink Rabbit | Težina praznog ranca: 0,87kg | Zapremina ranca: 22 litara | Pregrade: 1+2+2 | Pregrada za lap top: NE | Materijal: Poliester 600D.

Dodatne informacije

Težina 0.87 kg
Dimenzije 41 × 28 × 20 cm