fbpixelnoscript
Akcija!

Školski ranac (Anatomic Patriot) | 121721

4.598,00 RSD

Upoznajte školski ranac Anatomic Patriot – savršen spoj podrške, stila i praktičnosti za vašeg mladog školarca. Sa težinom od 0.78 kilograma, ovaj ranac kombinuje lakoću nošenja sa izdržljivošću.

Školski ranac Anatomic Patriot – Prava podrška i stil za mlade školare.

Nifco kopče i SBS rajsferšlus garantuju sigurnost i jednostavan pristup školskim potrepštinama. Dimenzije od 41x28x20 cm i zapremina od 22 litara pružaju dovoljno prostora za knjige, sveske i ostalu opremu. Dno ranca je zaštićeno gumom, dodatno povećavajući izdržljivost i otpornost.

Ranac ima 1 osnovnu pregradu, 2 prednja džepa i 2 bočna džepa za organizaciju školskih stvari. Iako nema unutrašnju pregradu za laptop, rameni držači su ojačani za veću kontrolu i udobnost. Anatomska konstrukcija, pena za protok vazduha na leđima, reflektujući materijal na bokovima i leđima, prekrivač za kišu i trake za stabilnost na frontu i dnu ranca obezbeđuju sigurnost i udobnost.

Školski ranac Anatomic Patriot je idealan pratilac za mlade školarce koji žele da kombinuju stil, funkcionalnost i udobnost. Dodatni sadržaj doprinosi bezbednosti i praktičnosti, čineći ovaj ranac sjajnim izborom za dečake koji žele da se istaknu u školskim avanturama.

Na zalihama

Šifra proizvoda: 20037 Kategorije: ,
Brend: Pulse
Barkod: 8605027217213

Detalji proizvoda

Školski ranac, model: Anatomic Patriot | Težina praznog ranca: 0,78kg | Zapremina ranca: 22 litara | Pregrade: 1+2+2 | Pregrada za lap top: NE | Materijal: Poliester 600D.

Dodatne informacije

Težina 0.78 kg
Dimenzije 41 × 28 × 20 cm