fbpixelnoscript
Akcija!

Školski ranac (Anatomic Lady Bug) | 121482

4.598,00 RSD

Predstavljamo školski ranac Anatomic Lady Bug, idealan saputnik za vašu malu školaricu. Sa težinom od 0.87 kilograma, ovaj ranac pruža savršen balans između udobnosti i kapaciteta za sve školske potrebe.

Školski ranac Anatomic Lady Bug – Savršen spoj udobnosti, bezbednosti i šarma za devojčice.

Nifco kopče i SBS rajsferšlus omogućavaju brz i bezbedan pristup sadržaju ranca. Dimenzije od 41x28x20cm i zapremina od 22 litara obezbeđuju dovoljno prostora za knjige, beležnice i školski pribor. Poliester 600D materijal garantuje trajnost i izdržljivost ranca.

Ranac sadrži 1 osnovnu pregradu, 2 pregrade na prednjoj strani i 2 bočne pregrade za organizaciju školskog materijala. Rameni držači su ojačani specijalnom gumom sa visokom kontrolom, pružajući dodatnu podršku i udobnost tokom nošenja.

Dodatno, ovaj ranac ima gumeno ojačanje na dnu za veću izdržljivost, kao i reflektujući materijal na frontu i bokovima za povećanu vidljivost u uslovima smanjene svetlosti. Pokrivač za kišu i trake za stabilnost na frontu i dnu dodatno čine ovaj ranac idealnim izborom za devojčice koje žele udobnost, bezbednost i šarm.

Školski ranac Anatomic Lady Bug spaja stil, funkcionalnost i sigurnost, čineći svaki školski dan još boljim. Sa dodatnim sadržajem kao što su gumeno ojačanje, reflektujući materijal i pokrivač za kišu, ovaj ranac će pružiti sve što je potrebno za uspešan i bezbedan školski doživljaj.

Na zalihama

Šifra proizvoda: 1009 Kategorije: ,
Brend: Pulse
Barkod: 8605027214823

Detalji proizvoda

Školski ranac, model: Anatomic Lady Bug | Težina praznog ranca: 0,87kg | Zapremina ranca: 22 litara | Pregrade: 1+2+2 | Pregrada za lap top: NE | Materijal: Poliester 600d

Dodatne informacije

Težina 0.87 kg
Dimenzije 41 × 28 × 20 cm