fbpixelnoscript
Akcija!

Školski ranac (Anatomic Jeans Princess) | 122124

4.598,00 RSD

Anatomic Jeans Princess je školski ranac osmišljen da zadovolji potrebe modernih princeza koje žele kombinaciju stila i udobnosti. Dimenzija 41x28x20 cm i zapremina od 22 litara pružaju dovoljno prostora za školske potrepštine.

Anatomic Jeans Princess – Školski ranac za moderne princeze sa stilom i udobnošću.

Sa težinom od 0.87 kilograma, Nifco kopčama i SBS rajsferšlusom, ovaj ranac je lak za nošenje i izdržljiv. Dno ranca je zaštićeno gumom, a poliester 600D materijal garantuje dugotrajnost.

Ranac poseduje osnovnu pregradu i dodatne pregrade na prednjoj i bočnim stranama, omogućavajući organizaciju školskih stvari. Ojačani rameni držači sa visokom kontrolom pružaju udobno nošenje tokom celog dana.

Reflektujući materijal na prednjoj i bočnim stranama povećava vidljivost deteta, dok dodatni prekrivač za kišu i trake na vrhu i dnu ranca doprinose dodatnoj stabilnosti.

Anatomic Jeans Princess je više od običnog ranca – to je izraz stila i funkcionalnosti za moderne princeze. Sa anatomskom konstrukcijom i penom na leđima ranca za protok vazduha, ovaj ranac pruža udobnost i praktičnost tokom celog školskog dana.

Kreirajte savršen spoj stila i udobnosti uz Anatomic Jeans Princess ranac i istaknite se u školi!

Na zalihama

Šifra proizvoda: 26139 Kategorije: ,
Brend: Pulse
Barkod: 8605027221241

Detalji proizvoda

Školski ranac, model: Anatomic Jeans Princess | Težina praznog ranca: 0,87kg | Zapremina ranca: 22 litara | Pregrade: 1+2+2 | Pregrada za lap top: NE | Materijal: Poliester 600D.

Dodatne informacije

Težina 0.87 kg
Dimenzije 41 × 28 × 20 cm