fbpixelnoscript
Akcija!

Školski ranac (Anatomic Championship) | 121715

4.598,00 RSD

Predstavljamo školski ranac Anatomic Championship – savršen izbor za mlade šampione koji žele da ponesu svoj entuzijazam i energiju u školu. Sa težinom od 0.90 kilograma, ovaj ranac donosi lakoću nošenja uz sportski duh i praktičnost.

Školski ranac Anatomic Championship – Prava sportska elegancija za dečake u školi.

Nifco kopče i SBS rajsferšlus osiguravaju siguran pristup vašim stvarima, dok dimenzije od 41x28x20 cm i zapremina od 22 litara omogućavaju dovoljno prostora za sve školske potrebe. Dno ranca je zaštićeno gumom, pružajući dodatnu otpornost na habanje i svakodnevnu upotrebu.

Opremljen sa 1 osnovnom pregradom, 2 prednja džepa i 2 bočna džepa, ovaj ranac omogućava lako organizovanje školskih stvari. Iako nema unutrašnju pregradu za laptop, rameni držači su ojačani za povećanu kontrolu i udobnost prilikom nošenja. Anatomska konstrukcija, pena za protok vazduha na leđima, reflektujući materijal na bokovima i leđima, prekrivač za kišu i trake za stabilnost na frontu i dnu ranca doprinose sportskom duhu i sigurnosti.

Školski ranac Anatomic Championship spaja sportsku eleganciju, praktičnost i udobnost kako bi se istakao u svim školskim avanturama. Dodatni sadržaj pruža dodatnu sigurnost i udobnost, čineći ovaj ranac idealnim izborom za mlade šampione koji žele pravi sportski ranac za školu.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 20026 Kategorije: ,
Brend: Pulse
Barkod: 8605027217152

Detalji proizvoda

Školski ranac, model: Anatomic Championship | Težina praznog ranca: 0,90kg | Zapremina ranca: 22 litara | Pregrade: 1+2+2 | Pregrada za lap top: NE | Materijal: Poliester 600D.

Dodatne informacije

Težina 0.9 kg
Dimenzije 41 × 28 × 20 cm