fbpixelnoscript

Engleski jezik 5 – Udžbenik (Right On 1) | Freska

1.210,00 RSD

S posebnim zadovoljstvom predstavljamo udžbenik iz engleskog jezika za peti razred osnovne škole, koji nosi potpis izdavačke kuće Freska. Ovaj udžbenik je pažljivo kreiran kako bi pružio đacima bogat i privlačan kontekst za učenje engleskog jezika.

Prelazak iz razredne nastave u predmetnu često predstavlja izazov za nastavnike i đake. Učenici se suočavaju s naglim prelaskom sa pesmica, ilustracija i spontanog usvajanja jezika, karakterističnih za niže razrede, na ozbiljnije tekstove, zahtevan vokabular i učenje gramatičkih pravila. Udžbenik, pod nazivom „Right on 1“, osmišljen je kako bi ovu tranziciju olakšao i učinio je što prijatnijom.

Sadržaj ovog udžbenika je prilagođen deci i obogaćen dopadljivim materijalima koji im blisko odgovaraju. Gramatička objašnjenja su prilagođena kognitivnim karakteristikama petaka, čime se učenje čini efikasnim i zanimljivim iskustvom.

Učitelji, roditelji i đaci će cijeniti pristup ovom udžbeniku koji uspešno usmerava decu u razvoju njihovih veština komunikacije na engleskom jeziku. Ova knjiga ne samo da će vam pomoći da uspešno savladate engleski jezik, već će i podstaći vašu ljubav prema učenju stranih jezika.

Otkrijte svet engleskog jezika na zabavan i edukativan način uz naš udžbenik izdavačke kuće Freska.

Nema na zalihama

Šifra proizvoda: 13562 Kategorije: ,
Brend: Freska
Barkod: 9788688341318

Detalji proizvoda

Engleski jezik – Udžbenik (Right On 1) za 5 razred osnovne škole | Freska

Autor: Dženi Duli

Dodatne informacije

Težina 0.43 kg