fbpixelnoscript

Online kupovina udžbenika

BEOGRAD – 31. maj, 2015. godine – (gradskibiro.rs) – Kupovina udžbenika za osnovce i srednjoškolce u Srbiji omogućena je preko online portala gradskibiro.rs.

Na sajtu www.gradskibiro.rs u internet prodavnici, koja je otvorena preko cele godine, u bilo koje vreme, dovoljno je da izaberete izdavača i knjigu, ubacite u korpu i u roku od 48 sati porudžbina će vam stići na kućnu adresu, u bilo kom gradu Srbije.

U ponudi su izdavači: Zavod za udžbenike, Bigz, Eduka, Freska, Klett, Kreativni Centar, Krug, Logos, Matematiskop, Gerundijum i English Book.

Osim udžbenika za osnovne i srednje škole  “gradskibiro.rs” je uvrstio u ponudu i lektire, rečnike, sveske, zbirke zadataka, blokove, školski pribor, a od nedavno i specijalizovani školski pribor za levoruke.

Cene kompleta udžbenika su kao i kod izdavača, a u zavisnosti od razreda kreću se od 7.800 do 14.500 dinara, a postoji i mogućnost pojedinačne kupovine knjiga.

U poslednje dve godine roditelji se česće odlučuju za kupovinu udžbenika preko internet portala, kao sigurnijeg i jednostavnijeg načina, te se može se reći da je ovaj način nabavke školskih artikala  u povoju.

Jedna od povoljnosti on-line prodavnice Gradskog biroa je mogućnost interakcije sa potencijalnim kupcima preko službe za podršku korisnicima, gde se mogu dobiti sve dodatne informacije.

Categories Vesti