fbpixelnoscript

Novo obdanište za najmladje Mitrovčane

KOSOVSKA MITROVICA, 27. januara 2017. (Beta) –  U naselju Bošnjačka mahala u severnoj Кosovskoj Mitrovici predškolska ustanova “Danica Jaramaz” dobila je danas na upotrebu, novoizgradjeno dečije obdanište u koje je uloženo 14 miliona dinara. Ključeve obdaništa koje će početkom proleća primiti stotinak mališana, najstarijim radnicima ove ustanove predao je predsednik Privremenog organa opštine Кosovska Mitrovica Aleksandar Spirić.


“Uz podršku Vlade Srbije i Kancelarije za Kosovo i Metohiju trudimo se da omogućimo svim gradjanima život na pozitivniji i bolji način, a naša posebna briga su mladi naraštaji kojima ćemo stvoriti još bolje uslove za život i bezbrižno detinjstvo”, rekao je Spirić.

On je najavio da će organ na čijem je čelu i dalje nastaviti sa ulaganjem u izgradnju ovako značajnih objekata u svim delovima grada.

“Nadamo se da ćemo uz pomoć naše države, opstati i ostati ovde, da se širimo, množimo i da naš rad bude plodonosan kao što je i do sad bio”, rekla je u ime zaposlenih, vaspitač Goranka Kragović.

Opremanje objekta površine 506 kvadratnih metara potrebnim sredstvima i inventarom obaviće kabinet gradonačelnika severne Mitrovice.