fbpixelnoscript

Letnja škola tehnološkog preduzetništva

BEOGRAD, 6. jul  2016 (gradskibiro.rs) – U Centru za razvoj tehnološkog preduzetništva ICT Hub počela je sa radom “Letnja škola tehnološkog preduzetništva” za srednjoškolce na kojoj će predavači biti iskusni kreatori video igrara .

Tokom jula i avgusta, 30 učenika od 15 do 18 godina imaće priliku da nauči kako da naprave igricu i to pretvore u uspešan biznis. Predavači su iskusni kreatori video igrara iz naših najvećih studija, poput Eipix entertainment-a.

Na konkurs, koji je održan u drugoj polovini juna, prijavilo se više od 40 učenika srednjih škola iz Beograda, Zaječara i Lazarevca. Trećina prijavljenih su devojke što pokazuje sve veće interesovanje žena za oblast ICT preduzetništva.

Ove radionice su deo projekta “Podrška tehnološkom preduzetništvu mladih“ koje sprovodi ICT Hub u saradnji sa Srpskom asocijacijom menadžera, a finansira Ministarstvo omladine i sporta Srbije.

Besplatne radionice za srednjoškolce biće od 6. do 8. jula i od 29. do 31. avgusta u prostorijama ICT Hub-a u Naučno-tehnološkom parku Zvezdara.

Više informacija na: http://www.icthub.rs/letnja- skola-preduzetnistva-za- srednjoskolce/

Categories Vesti