fbpixelnoscript

Udžbenici on-line, kupovina ili rezervacija

BEOGRAD, 18. avgusta 2014. (gradskibiro.rs) – Kupcima udžbenika za srednje i onosvne skole omogućeno je da artikle nabavljaju preko portala gradskibiro.rs, cena je ista kao kod izdavača ali nije uračunata nadoknada kurirske službe. Kako bi zainteresovani mogli da zaokruže troskove portal pruža informacije o cenama usluga kurirske službe. Najčešće i najjeftinije su isporuke danas za sutra ali kupci mogu zahtevati da se njihove isporuke izrvrše ranije.

Cilj tima sajta gradskibiro.rs jeste laka i pouzdana distribucija ali sama mogućnost rezervacije artikala olakšava kupovinu populaciji koja ne moze da čeka u redovima ili su na godišnjem odmoru. Rezervacije artikala traju 48 časova uz mogućnost da se taj rok pomeri što podrazumeva da svako probijanje roka mora biti u dogovoru sa timom portala gradskibiro.rs.

Forma za kupovinu ili rezervaciju on-line se ne razlikuje od bilo kod drugog portala međutim, završnim popunjavanjem forme možete odabrati “isporuka” ili ” rezervacija” u zavisnosti od onoga šta želite. Treba napomenuti da ” rezervacija” podrazumeva podizanje i plaćanje u prodajnom mestu koje takodje možete odabrati u zavisnosti koja vam je radnja bliža.

Categories Vesti