fbpixelnoscript

Portal gradskibiro.rs i TR Spirit

BEOGRAD, 7. aprila 2014. (gradskibiro.rs) – Početom aprila 2014. godine dogovorena je saradnja izmedju portala gradskibiro.rs i trgovinske radnje “Spirit” kojim je omogućena kompletna logistika distribucije odnosno prodaje udžbenika, školskog i kancelarijskog pribora na teritoriji republike Srbije. Možda najbitnija informacija je usmerena ka korisnicima portala koji artikle mogu da nabave po cenama koje su istaknute u prodajnim objektima TR “Spirit” i neće imati naknadne troškove osim usluga kurirske službe.

Kupovina udžbenika biće moguća na tri mesečne rate dok je za on-line kupovinu situacija nešto drugačija. Odloženo plaćanje je opcija koja svima odogovara, prodajna mesta su u mogućnosti da podrže svaki vid platnog prometa ali se rešenja van direktne prodaje još uvek traže. Postoji mogućnost da se korisnicima portala izuzme naplata usluga korirske službe ali je o tome rano govoriti pa će predstojeća prodajna sezona u septembru 2014. godine ipak biti sa ovom vrstom dodatnog troška.

Tim portala gradskibiro.rs najavljuje nagradu igru “Like & Share” na drustvenoj mrezi facebook koja nosi isto ime – gradskibiro.rs. Cilj ove igre je, kako kažu, dodela skromnih nagrada u školskom priboru,lektiri ili udžbenicima, kako god dobitnici izaberu. Biće izdvojena skorma sredstva ali verujemo kako će školarcima dobro doći.

Categories Vesti