fbpixelnoscript

Besplatne radionice i predavanja u okviru Tempus Careers projekta

NOVI SAD, 23. februara 2015. (O Radio) – Kako da „Centrirate karijeru“ uz pomoć korisnih radionica i predavanja možete saznati od 9. do 20. marta.Centar za razvoj karijere organizuje nedelju radionica kako bi studenti i diplomci mogli da u svoje obrazovanje uvrste i neformalnu edukaciju ali i unapređivanje veština koje im kasnije mogu pomoći, kako u traženju posla tako i u snalaženju na poslu kroz komunikaciju. Pored toga, u planu su i predavanja potencijalnih poslodavaca.

Predstavnica ovog Centra Nevena Markov kaže da su radionice odabrane na osnovu najvećih nedostataka koje studenti Novosadskog univerziteta imaju. Ona pre svega ističe radionicu pisanja CV-ja i motivacionog pisma, a pored toga uvrštene su i neke nove korisne radionice, među kojima je i „E-learning“, na kojima možete saznati kako da najbolje iskoristite besplatnu i onlajn edukaciju te radionica što boljeg korišćenja veštine pregovaranja.

„Radionica veštine pregovaranja odnosi se na to kako da koristite, odnosno kako da upravljate vašim emocijama na poslu i kako da ih usmerite onako da imate koristi od njih. Ali nećemo vam otkriti koje su to emocije, morate doći na radionicu”, poručila je Markov.

Svaka radionica će trajati u proseku dva sata, a vodiće ih obučeni praktikanti Centra za razvoj karijere i savetovanje studenata. Broj mesta je ograničen pa se studentima preporučuje da se jave što pre.

Categories Vesti