Gradskibiro.rs | O nama

MEDIJSKI SERVIS

gradskibiro.rs je jedan od najpozudanijih izvora nezavisnog sakupljanja i distribuiranja informacija iz oblasti prosvete čime obezbeđuje stabilan priliv vesti svojim članovima, pretplatnicima i komercijalnim korisnicima.

Novinari medijskog servisa gradskibiro.rs su u obavezi da obezbede fer prezentaciju i objavljivanje relevantnih informacija/činjenica.

KORISNICI

Portal gradskibiro.rs je usko orijentisan na prosvetu. Cilj našeg tima je da se na jednom mestu objedine informacije Ministarstava prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne okoline (kada je reč o reciklaži udžbenika), prosvetnh sindikata, izdavačkih kuća, osnovnih i srednjih škola, kao i obaveštenja neophodna učenicima i njihovim roditeljima.

Takođe, platforma gradskibiro.rs je centralizivano mesto za nabavku udžbenika za osnovne i srednje škole izdavača ZAVOD ZA UDŽBENIKE, KLETT, EDUKA, BIGZ, KRUG, MATEMATISKOP, KREATIVNI CENTAR, LOGOS, GERUNDIJUM, ENGLISH BOOK, DATA STATUS i FRESKA, kao i pratećeg školskog pribora ili kancelarijskog materijala. Lektiru za osnovno i srednje obrazovanje nude izdavači RIZNICA LEPIH REČI za osnovno i ZAVOD ZA UDŽBENIKE za osnovno i srednje obrazovanje.

KONTROLA I RECIKLAŽA

Uslužna namena portala obuhvata prodaju, distribuciju, upravljanje, praćenje, korišćenje i obnavljanje resursa/artikala koji nastaju ljudskom aktivnošću. Gradskibiro.rs nameće se kao centralizovano prodajno/otkupno mesto namenjeno proizvođačima i/ili krajnjim korisnicima, ispunjava stroge standarde zaštite životne sredine što se odnosi na upravljenje i praćenje (prodaja, otkup, skladištenje, odlaganje) artikala radi dalje obrade – reciklaže.